Etablering af nedsivningsanlæg til en god pris

Leder du efter en entreprenør, som tilbyder etablering af nedsivningsanlæg til en god pris? Hos Lyngby Entreprenør laver vi regnvandsafledning til konkurrencedygtige priser. Det kan være til et hus, et sommerhus eller en landejendom. Vi servicerer kunder i blandt andet Grenå, Aarhus, Ebeltoft samt på Djursland og mange andre steder.

Vi laver alt fra regnbede og faskiner til minirenseanlæg

De fleste grunde, som ikke er tilsluttet offentlig kloak, skal have etableret nedsivningsanlæg indenfor en overskuelig fremtid. Dette er noget, som de respektive kommuner forlanger, når de har kortlagt de enkelte områder. Kravet kan også komme ved ombygning af boligen

Afledning af regnvand kan ske på flere måder, og en faskine, et regnbed eller lignende er blandt de billigste anlæg. Dog kan der være jordbundsforhold og afstandskrav med videre, som medfører, at det bliver nødvendigt med enten sandfilteranlæg, pileanlæg eller minirenseanlæg.

​Hvad koster nedsivningsanlæg?

Vores pris for etablering af nedsivningsanlæg afhænger af anlæggets størrelse og dimensionering, herunder behovet for nedsivningsrør og lignende. Vi giver naturligvis råd og vejledning om de forskellige priser og muligheder, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov samt diverse krav fra kommunen.

Få et uforpligtende tilbud på afledning af regnvand

Du er velkommen til at høre mere om afledning af regnvand, og vi kommer gerne ud for at se på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for etablering af nedsivningsanlæg.

Du kan ringe til os på telefon 83 33 46 90 / 23 32 25 70 eller sende en e-mail til info@lyngby-entreprenoer.dk

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt