Strømpeforing til effektiv reparation af kloakker

Har du brug for en reparation af kloak, men vil du gerne undgå at skulle grave hele kloakken op? Med strømpeforing kan du få foretaget en kloakreparation uden de store udgravninger. Hos Lyngby Entreprenør ApS kan vi tilbyde strømpeforing til kunder i Aarhus, Grenå, Ebeltoft samt området omkring Djursland.

Har du problemer med ødelagte kloakker eller kloak- eller vandledninger, kan vi ved hjælp af strømpeforing udbedre skaderne. Det sparer dig for en masse tid og penge, da det kan være ganske omfattende at skulle grave hele haven op for at finde de defekte rør.

Sådan foregår strømpeforing

Strømpeforing er en effektiv metode til at reparere defekte kloakker på. I stedet for at grave kloakkerne op føres et rør ind for at erstatte ødelagte dele. Du kan derfor få foretaget en kloakrenovering, uden det bliver en omfattende og omkostningsrig post.

Du får dog stadig et yderst holdbart resultat med en strømpeforing. Det er derfor en rigtig god metode til at udbedre skader på dine kloakrør på. Vi sørger for, at der hurtigt og effektivt bliver udført strømpeforing af kloak. På den måde slipper du for problemerne med kloakken, og du kan fortsætte din hverdag, som du plejer.

Inden vi går i gang med renovering af kloak

Hvis der er mistanke om en skade på dine kloakrør, går vi ikke med det samme i gang med strømpeforing. Vi sørger for, at der bliver foretaget de rigtige processer forud for udbedringen af skaden. 

Dette gør vi blandt andet med en TV-inspektion. Her sørger vi for at inspicere din kloak, hvor vi kan finde frem til skaden. Derudover kan vi få et bedre indblik i, hvor omfattende skaden er. Dette er en yderst effektiv måde til at finde ud af, hvor vi skal lave strømpeforingen.

Ved at lave det rigtige forarbejde sørger vi derfor for, at skaden bliver udbedret hurtigt og effektivt. Vi kan nemlig sætte ind lige præcis der, hvor der er behov for det. Derudover slipper vi for at skulle famle i blinde. Det sparer dig for både tid og penge.

Du slipper for en masse gener

Når du vælger at få repareret din kloak med en strømpeforing, slipper du for en masse gener. Det er der flere grunde til. Først og fremmest slipper du for, at der skal laves en større udgravning for at komme ned til kloakrørene. Det er ikke unormalt, at der ligger rør i haven, indkørslen eller andre steder omkring huset.

Det er selvfølgelig rigtig frustrerende at få gravet store dele af området omkring dit hus op. Det slipper du dog for med strømpeforing. Det er dog ikke det eneste. Kloakrør kan nemlig også være placeret andre steder inde i huset.

Det kan være, der er skader på rørene, der er placeret under huset. Ved at benytte strømpeforing slipper du for at skulle brække gulv op eller nedbryde større dele af huset for at komme ned til rørene. Der er derfor rigtig mange penge at spare ved at bruge strømpeforingsmetoden i stedet for.

Derudover kan det gøres forholdsvis hurtigere, og der vil ikke være en masse arbejde, efter kloakken er blevet repareret. Kort sagt er der derfor rigtig mange fordele ved at benytte strømpeforing. 

Professionel strømpeforing og kloakrenovering

Har du brug for en kompetent kloakmester til strømpeforing af kloak, er vi autoriseret kloakmester, og vi er specialister i kronologisk reparation af defekte ledninger uden udgravning. Reparation af brud og inaktive ledninger kan renoveres ved, at man kan afproppe døde ledninger.

Har du mistanke om ødelagte kloakker eller ledninger, er det om at reagere så hurtigt som muligt. Fungerer kloakker og afløb ikke efter hensigten, kan det forårsage skader og oversvømmelser. Det kan ende med en stor efterregning, hvis det resulterer i fugtskader på en sokkel. Du bør derfor kontakte professionelle folk.

Hvad koster strømpeforing?

Prisen for strømpeforing kan være meget forskellig fra opgave til opgave. Det afhænger typisk af, hvor omfattende skaden i kloakrørene er. Jo større skade, jo længere tid skal der typisk bruges på at udbedre skaden.

Når du benytter os til at udføre din strømpeforing, kan vi dog tilbyde konkurrencedygtige priser. Vi sørger for et kvalitetsresultat til en rigtig god pris.

Ønsker du at få en mere konkret pris på din pågældende opgave, er dette altid en mulighed. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på din strømpeforing. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi bedst muligt kan løse din opgave, og hvad prisen vil være.

Kontakt os døgnet rundt

Er dine kloakker tilstoppede eller ødelagte, har vi døgnservice, der sidder klar til at hjælpe med blandt andet strømpeforing. Du kan kontakte os ved akut behov, så hjælpen altid er lige ved hånden.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os på telefon 86 33 46 90 eller 23 32 25 70, eller skriv til info@lyngby-entreprenoer.dk.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt