TV-inspektion – stil diagnosen på din kloak

Oplever du problemer med din kloak? Hos Lyngby Entreprenør ApS har vi stor erfaring med TV-inspektion af kloakker for kunder i Aarhus samt i og omkring Grenå og Ebeltoft på Djursland. Vi kan derfor helt sikkert også tilbyde dig en kloak-inspektion, hvis du bor i nærheden af disse byer.

Hvis du oplever lugtgener, eller at din vask eller dit afløb er stoppet, er der stor sandsynlighed for, at der er problemer med din kloak. Problemet ved det er dog, at det kan være meget svært at finde ud af, hvad problemet helt præcist er. Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af med vores kloak-TV.

Få den nødvendige dokumentation til forsikringsselskabet

​Mange danskere har heldigvis tegnet nogle gode forsikringer, så de kan få dækket en stor del af beløbet, hvis der eksempelvis er opstået en skade på kloakken. Problemet er bare, at skaden skal dokumenteres, før man har ret til at få dækket sine omkostninger.

Heldigvis har teknikken givet os en løsning, der kan hjælpe os. Med en TV-inspektion kan vi meget præcist finde frem til skaden, således dens omfang kan dokumenteres. Derudover betyder en TV-inspektion, at vi hurtigt ved, hvor skaden er, således vi målrettet kan løse problemet. Dette sparer både tid og penge. ​

Hvad koster en TV-inspektion?

Prisen for en inspektion med et kloak-tv afhænger af, hvor meget af din kloak der skal inspiceres. Vores priser kan derfor være forskellige fra opgave til opgave. Vi kan dog tilbyde gode priser på TV-inspektion, hvor du får syn for sagen for, hvad problemet i kloakkens rør er.

Selvom priserne kan variere, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din TV-inspektion. Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvor meget du har behov for at få inspiceret, hvorefter vi kan komme med en pris på opgaven.

Bestil en TV-inspektion i dag

Hvis du oplever gener fra din kloak, bør du kontakte os med henblik på en TV-inspektion. Kloakgener er ofte så store, at det kan være svært at opretholde en ordentlig hverdag, hvorfor problemet skal løses hurtigst muligt. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med din kloak.

Ring til os dit lokale kloakfirma i dag på 23 32 25 70 eller 86 33 46 90 til en uforpligtende snak om en eventuel TV-inspektion, eller send en mail til info@lyngby-entreprenoer.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt