TV-inspektion – stil diagnosen på din kloak

​Hvis du oplever lugtgener eller at din vask eller afløb er stoppet, er der en stor sandsynlighed for, at der er problemer med din kloak. Problemet ved det er dog, at det kan være meget svært at finde ud af, hvad problemet helt præcist er. Det kan vi hjælpe dig med. Hos Lyngby Entreprenør ApS har vi stor erfaring med TV-inspektion af kloaker.

Få den nødvendige dokumentation til forsikringsselskabet

​Mange danskere har heldigvis tegnet nogle gode forsikringer, så de kan få dækket en stor del af beløbet, hvis der eksempelvis er opstået en skade på din kloak. Problemet er bare at skaden skal dokumenteres, før du har ret til at få dækket dine omkostninger.

Heldigvis har teknikken givet os en løsning, der kan hjælpe os. Med en TV-inspektion kan vi meget præcist finde frem til skaden, således dens omfang kan dokumenteres. Derudover betyder en TV-inspektion også, at vi hurtigt ved, hvor skaden er, således vi målrettet kan løse problemet. Dette sparer både tid og penge. 

​Bestil en TV-Inspektion i dag

Hvis du oplever gener fra din kloak, bør du kontakte os med henblik på en TV-inspektion. Kloakgener er ofte store, at det kan være svært at opretholde en ordentlig hverdag, hvorfor problemet skal løses hurtigst muligt. Ring til os i dag på 23 32 25 70 eller 86 33 46 90 til en uforpligtende snak om en eventuel TV-inspektion.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt