Slamsugning med kvalitetsmaskiner

Hos Lyngby Entreprenør ApS arbejdes med slamsuger, der kan klare alle opgaver og udfordringer. Slamsugning og kloakspuling kan fjerne skidt og fedt, som begrænser kloakkens ydeevne, hvilket kan føre til lugtgener og tilstoppede afløb for dig. Hvis der står vand i din håndvask eller der kommer luft fra dit afløb, bør du overveje slamsugning, hvilket vi kan hjælpe dig med.

​

​Både for private og erhverv

​Om du er erhvervs- eller privatkunde, hjælper vi dig gerne med dine kloakproblemer. Vores maskiner klarer både slamsugning og kloakspuling, hvilket giver os mulighed for effektivt at rense din kloak.

​Udover at rense kloakker klarer vi også tømning af eksempelvis septiktanke og fedtudskillere. Vi laver også gerne en aftale med dig om regelmæssig slamsugning til en konkurrencedygtig pris.

​

Lad os klare din slamsugning

Vi har alle de nødvendige tilladelser og kompetencer til at levere en effektiv og miljørigtig slamsugning, som løser dine udfordringer. Vi hjælper dig desuden med at definere dit problem, sĂĄ vi helt præcist ved, hvad du har brug for. Giv os et kald pĂĄ telefon 23 32 25 70 eller 86 33 46 90 til en snak om dit behov. 

​

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt