Slamsugning med kvalitetsmaskiner

Har du et tilstoppet afløb, eller trænger din kloak til slamsugning? Hos Lyngby Entreprenør ApS står vi klar til at påtage os opgaven. Vi har base i Trustrup, men kommer gerne til Aarhus, Grenå, Ebeltoft eller byer på Djursland.

Vi arbejder med slamsugere, der kan klare alle opgaver og udfordringer. Slamsugning og kloakspuling kan fjerne skidt og fedt, som begrænser kloakkens ydeevne, hvilket kan føre til lugtgener og tilstoppede afløb for dig. Hvis der står vand i din håndvask, eller der kommer lugt fra dit afløb, bør du overveje slamsugning, hvilket vi kan hjælpe dig med.

Både for private og erhverv

Om du er erhvervs- eller privatkunde i Aarhus eller i Grenå, Ebeltoft, Trustrup eller omegn på Djursland, hjælper vi dig gerne med dine kloakproblemer. Vi står nemlig klar til at hjælpe både med store og små kloakopgaver. Vores maskiner klarer både slamsugning og kloakspuling, hvilket giver os mulighed for effektivt at rense din kloak, når der er behov for det.

​Ud over at rense kloakker klarer vi tømning af eksempelvis septiktanke og fedtudskillere. Vi laver også gerne en aftale med dig om regelmæssig slamsugning til en konkurrencedygtig pris. På den måde kan du sikre dig, at din kloak eller lignende bliver vedligeholdt bedst muligt. Der er derfor mange forskellige muligheder, når du benytter dig af vores ekspertise.

Hvad koster en slamsuger?

Prisen for en slamsuger kan være forskellig fra situation til situation. Det kan afhænge af, hvor stort et kloaknet du har, og dermed hvor omfattende en slamsugning der er tale om. Derudover kan det afhænge af, om du bare skal have foretaget regelmæssig service, eller du har brug for en mere omfattende slamsugning, hvis du har en helt stoppet kloak.

Uanset opgaven kan vi dog give en skarp pris på at få din kloak til at fungere optimalt igen, så du ikke oplever gener. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på lige netop din slamsugning, hvis du ønsker en konkret pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad din opgave vil koste.

Lad os klare din slamsugning

Vi har alle de nødvendige tilladelser og kompetencer til at levere en effektiv og miljørigtig slamsugning, som løser dine udfordringer. Vi hjælper dig desuden med at definere dit problem, så vi helt præcist ved, hvad du har brug for.

Giv os et kald på telefon 23 32 25 70 / 86 33 46 90 til en snak om dit behov, eller send os en mail på info@lyngby-entreprenoer.dk.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt