Vi udfører professionel slamsugning

Har du et tilstoppet afløb eller trænger din kloak til slamsugning? Hos Lyngby Entreprenør ApS står vi klar til at påtage os opgaven. Som autoriseret kloakmester arbejder vi primært i Aarhus, Grenå, Ebeltoft og/eller andre byer på Djursland.

Vi arbejder med slamsuger, der kan klare alle opgaver og udfordringer. 

Slamsugning og kloakspuling kan fjerne skidt og fedt, der begrænser kloakkens ydeevne – hvilket kan føre til lugtgener og tilstoppede afløb for dig. Hvis der står vand i din håndvask, eller der kommer lugt fra dit afløb, bør du overveje slamsugning.​

Slamsuger hjælper både private og erhverv

Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde, hjælper vi dig gerne med kloakproblemerne. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe både med store og små kloakopgaver. Vores slamsuger og andre maskiner kan klare alle former for slamsugning og kloakspuling. Det giver os mulighed for effektivt at rense din kloak, når der er behov for det.

Udover at rense kloakker, klarer vi også tømning af f.eks. septiktanke og fedtudskillere. Vi laver også gerne en aftale med dig om regelmæssig slamsugning til en konkurrencedygtig pris. På den måde kan du sikre dig, at din kloak bliver vedligeholdt bedst muligt.

Hvad koster en slamsuger?

Priser for en slamsuger kan være forskellig fra opgave til opgave. Det kan f.eks. afhænge af, hvor stort et kloaknet du har – og dermed hvor omfattende en slamsugning, der er tale om. Derudover kan det afhænge af, om du bare skal have foretaget regelmæssig service, eller du har brug for en mere omfattende slamsugning, hvis du har en helt tilstoppet kloak.

Uanset opgaven kan vi dog give en skarp pris på at få din kloak til at fungere optimalt igen, så du ikke oplever gener.

Ring og hør mere om mulighederne for slamsugning

Vi har alle de nødvendige tilladelser og kompetencer til at levere en effektiv og miljørigtig slamsugning, som løser dine udfordringer. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på netop din opgave, hvis du ønsker en konkret pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad din opgave vil koste og hvad der er af muligheder.

Giv os et kald allerede i dag på telefon: 23 32 25 70 / 86 33 46 90 eller send en e-mail til: info@lyngby-entreprenoer.dk.​

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt