Kloakarbejde du kan regne med

Står du og mangler en kloakmand? Hos Lyngby Entreprenør ApS står vi klar til at hjælpe dig med kloakarbejde, hvor der skal en specialist til. Vi holder til i Trustrup, men kommer gerne til Grenå, Aarhus, Ebeltoft og Djursland, når du har brug for en erfaren kloakmester til kloakservice.

Hos Lyngby Entreprenør ApS udfører vi alle former for kloakarbejde, reparation, forsikringsskader, nyanlæg og projektering af kloakanlæg. Derudover klarer vi dræningsarbejde som eksempelvis kælder- og markdræn. Kort sagt alt inden for kloak og dræn. Kloakservice er en af vores kernekompetencer, og vi kan derfor klare enhver form for kloakarbejde.

Vi hjælper både privat og erhverv med kloakservice

Vi har de bedste maskiner og det bedste værktøj til at udføre kloakarbejde, hvilket betyder, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Vi har en masse erfaring med forskellige former for opgaver, hvor vi altid er klar med en brugbar løsning.

Om du er privat, erhverv eller offentlig instans, har ingen betydning for os. Vi hjælper alle typer kunder med kloakservice, hvor der skal professionelle til at løse det for dig. 

Et autoriseret kloakfirma med kvaliteten i top

Når vi skal udføre kloakarbejde, har vi fokus på det gode håndværk. Vi sætter en ære i vores arbejde, hvorfor vi altid går dedikeret til en opgave – uanset omfanget. Vi er et autoriseret kloakfirma, som du roligt kan overlade dit kloakarbejde til. Vi har nemlig en masse erfaring på området, der gør os til det oplagte valg.

Kvaliteten er altid vigtig for os, når vi skal udføre kloakarbejde for en kunde. Det færdige resultat skal være i orden. Vi går derfor ikke, før både du og vi er tilfredse. Vi sørger for holdbare løsninger, der kan sikre din kloak bedst muligt. Det gælder både, når det er vedligeholdelsesarbejde, eller der er tale om en reel skade, der skal udbedres.

Hvad koster det at få udført kloakarbejde?

Vi udfører mange forskellige former for kloakarbejde. Vores priser vil derfor variere fra opgave til opgave. Det er især omfanget af opgaven, der kan have stor betydning for den endelige pris. Vi tilbyder dog gode priser, hvor kvaliteten er i orden hver gang.

Når du benytter os til kloakarbejde, har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan tage en snak om, hvad det er for en kloakudfordring, du står overfor, og hvordan vi kan hjælpe med at løse den. Er der tale om en skade på din kloak, som skal repareres, kommer vi gerne og besigtiger den, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os til en snak om kloakarbejde

Kontakt os på telefon 23 32 25 70 eller 86 33 46 90, hvis du vil høre mere om vores udførelse af kloakarbejde. Alternativt har du også mulighed for at skrive til info@lyngby-entreprenoer.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi overholder altid de aftalte betingelser, og vi vil hellere end gerne lave et fordelagtigt tilbud til dig. Hos os er du sikker på, at dit arbejde bliver udført af dygtige og lydhøre fagfolk, der tager din kloakudfordring seriøst.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt