Autoriseret kloakmester hjælper med kloakarbejde

Står du og mangler en kloakmand? Hos Lyngby Entreprenør ApS står vi klar til at hjælpe dig med det kloakarbejde, hvor der skal en specialist til. Vi arbejder gerne i Grenå, Aarhus, Ebeltoft samt på Djursland og omegn, når du har brug for en autoriseret kloakmester til kloakservice.

Vi udfører alle former for kloakarbejde, herunder:​

  • ​Reparation
  • Forsikringsskader
  • Nyanlæg
  • ​Projektering af kloakanlæg
  • Dræningsarbejde i f.eks. kælder

​Kort sagt tilbyder vi hjælp til alt inden for kloak og dræn, da kloakservice er en af vores kernekompetencer.

Vi hjælper både private og erhverv med kloakservice

Vi har de bedste maskiner og det bedste værktøj til at udføre kloakarbejde, hvilket betyder, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Vi har en masse erfaring med forskellige former for opgaver, hvor vi altid er klar med en brugbar løsning.

Om du er privat, erhverv eller offentlig instans har ingen betydning for os. Vi hjælper alle typer kunder med kloakservice, hvor der skal professionelle til at løse det for dig.​

Et autoriseret kloakfirma med kvaliteten i top

Når vi skal udføre kloakservice, har vi fokus på det gode håndværk. Vi sætter en ære i vores arbejde, hvorfor vi altid går dedikeret til en opgave uanset omfanget. Vi er et autoriseret kloakfirma, som du roligt kan overlade dit kloakarbejde til. Vi har nemlig en masse erfaring, der gør os til det oplagte valg.

Kvaliteten er altid vigtig for vores kloakmester, når vi skal udføre en opgave. Det færdige resultat skal være i orden. Vi går derfor ikke før både du og vi er tilfredse. Vi sørger for holdbare løsninger, der kan sikre din kloak bedst muligt. Det gælder både ved vedligeholdelsesarbejde og reelle skader, der skal udbedres. Derudover overholder vi naturligvis altid alle aftalte betingelser.

Hvad koster det at få udført kloakarbejde?

Som autoriseret kloakmester udfører vi mange forskellige former for kloakarbejde. Vores priser vil derfor variere fra opgave til opgave. Det er især omfanget af opgaven, der kan have stor betydning for den endelige pris. Vi tilbyder dog altid gode priser.

Når du benytter os til kloakarbejde, har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan tage en snak om, hvad det er for en udfordring du står overfor, og hvordan vi kan hjælpe med at løse den. Er der tale om en skade på din kloak, kommer og vi gerne og besigtiger den inden vi kommer med det endelige tilbud.

Kontakt din lokale kloakmester for et tilbud på kloakservice

Ring til din lokale kloakmester allerede i dag på telefon: 23 32 25 70 eller 86 33 46 90, hvis du vil høre mere om vores kloakarbejde. Alternativt har du også mulighed for at skrive til e-mail: info@lyngby-entreprenoer.dk – så vender vi hurtigt muligt tilbage til dig.​

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt