Rottespærre er et effektivt virkemiddel mod rotter i kloakker

Har du rotteproblemer i kloakken, har vi mulighed for at sætte en rottespærre ind der, hvor der er behov. Vi servicerer både private og erhverv i Grenå og Ebeltoft på Djursland samt i Aarhus, og vi ligger selv i Trustrup. En rottespærre er et effektivt virkemiddel, der har en gavnligt effekt på bekæmpelse af rotter i kloakkerne, hvor de som bekendt kan gøre stor skade. Vi tilbyder også at foretage service af vores rottespærrer, og vi indgår gerne en fast serviceaftale.

Vi er autoriseret kloakmester og rottespærremontør, hvilket er et krav for at have tilladelse til at sætte en rottespærre op. Oplever du udfordringer med rotter, gælder det om at handle hurtigt. Rotter formerer sig hastigt, hvorfor du bør tage kontakt til en professionel omgående.​

Professionel montering af rottespærre

Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring med kloakarbejde, og vi støder ofte på rotter.

Vi ved derfor af erfaring, hvor effektiv en rottespærre er. Vi tilbyder derfor professionel montering af rottespærre hos dig, så du kan slippe af med skadedyr, der er til gene for dine kloakker og afløb.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der tager rotteproblemer alvorligt. Vi kan hjælpe dig med at udrydde dem, så du ikke selv skal bekymre dig om noget som helst. Vi tilbyder fleksible aftaler om service, og du er mere end velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et tilbud på montering af rottespærre? Kontakt os for priser og aftale på telefon 86 33 46 90 eller 23 32 25 70 eller skriv til info@lyngby-entreprenoer.dk.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt