Grundvandssænkning ved nybyggeri

Er grundvandet for højt, når du skal til at bygge ny bolig, er grundvandssænkning en effektiv metode, der kan få vandstanden til at falde. Dette ses typisk i forbindelse med nye udstykninger, hvor der ikke er blevet bygget før. Det er nemt at gøre noget ved, så længe man har ekspertisen og de rigtige redskaber.

Ved grundvandssænkning kommer vi med vakuumanlæg og sænker grundvandet til det ønskede niveau. Det kan også være med et sugespidsanlæg, vi sænker grundvandet til det niveau, du har brug for - altså en lokal grundvandssænkning. Har du brug for vores ekspertise, er du velkommen til at kontakte os.

Grundig og effektiv grundvandssænkning

Det er ikke til at bygge på en grund, hvor der er for højt grundvand. Underlaget skal være stabilt og danne base for husets byggeri, hvorfor det skal være hårdt og så tørt som muligt.

Ved grundvandssænkning dræner man grunden for det overskydende vand, som kan forårsage problemer for byggeriet.

Derfor begynder man med at sænke grundvandet, så snart man konstaterer, at vandstanden er for høj. Er man først begyndt på byggeriet, er det sværere at få det hele med. Er du i tvivl, kan du altid få en uforpligtende vurdering hos os – vi kan tilmed hjælpe dig med at lægge kloak.

Kontakt os for nærmere aftale og information

Har du brug for professionel hjælp til grundvandssænkning? Kontakt os for mere information, priser og aftale på telefon 86 33 46 90 eller 23 32 25 70 eller skriv til os på info@lyngby-entreprenoer.dk.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt