Strømpeforing til effektiv reparation af kloakker

Strømpeforing er en effektiv metode til at reparere defekte kloakker. I stedet for at grave kloakkerne op føres et rør ind for at erstatte ødelagte dele. Lyngby Entreprenør ApS tilbyder strømpeforing til alle private og erhverv i Grenå, Ebeltoft, Aarhus og Trustrup, hvor vi selv har til huse.

Har du problemer med ødelagte kloakker, kloak- eller vandledninger, kan vi ved hjælp af strømpeforing udbedre skaderne. Det sparer dig for en masse tid og penge, da det kan være ganske omfattende at skulle grave hele haven op for at finde de defekte rør.

Professionel strømpeforing og kloakrenovering

Har du brug for en kompetent kloakmester til strømpeforing af kloak, er vi autoriseret kloakmester, og vi er specialister i kronologisk reparation af defekte ledninger uden opgravning.

Reparation af brud og inaktive ledninger kan renoveres ved, at man kan afproppe døde ledninger.

Har du mistanke om ødelagte kloakker eller ledninger, er det om at reagere så hurtigt som muligt. Fungerer kloakker og afløb ikke efter hensigten, kan det forårsage skader og oversvømmelser. Det kan ende med en stor efterregning, hvis det resulterer i fugtskader på en sokkel. Du bør derfor kontakte professionelle folk.

Kontakt os døgnet rundt

Er dine kloakker tilstoppede eller ødelagte, har vi døgnservice, der sidder klar til at hjælpe med blandt andet strømpeforing. Du kan kontakte os ved akut behov, så hjælpen altid er lige ved hånden. Kontakt os for et tilbud eller aftale på telefon 86 33 46 90 eller 23 32 25 70 eller skriv til info@lyngby-entreprenoer.dk.

→ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt